Testimoni Mat Yo (Nurshahrul Idhlan Talaha) kecederaan semasa bermain bola.Selepas kecederaan, Mat Yo diberi cuti rehat oleh doktor selama empat bulan. Diperkenalkan Kapsul SNE dan Artercardy. Kapsul SNE untuk mempercepatkan pertumbuhan sel baru dan menyingkirkan toksin. Manakala Artercardy Essence pula khas untuk melancarkan semula salur darah yang tersumbat serta menyelaraskan fungsi jantung. 

Di tambah dengan Rebond khas untuk menguatkan serta membina kembali struktur tulang dan rawannya yang cedera. Alhamdulillah, kesannya sangat memberangsangkan. Dengan izin Allah, selang sebulan setengah dia pulih dan turun padang lebih awal dari dijangkakan. Baru-baru ini di anugerahkan penjaring terbaik.

SNE dan Rebond bagi sesiapa yang ada masalah tulang sangat baik mengambilnya. Terutama yang  mengalami osteoporosis, athritis, reumatism dan lain-lain berkaitan tulang. Tugas SNE dan Rebond menguatkan tulang dan bina semula rawan yang dah longgar dan tiada bendalir pelincir.  Org yang sudah berusia di syorkan mengambil produk ini

Simpan No Ini !!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Blogger Templates by leelou-blogs.com