Vital + Essence


Nama Produk : Vital + Essence

Kod Produk : 10036 Twin Pack : 10036T
Berat : 350 mg x 10 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL20040210T
Harga : RM220.00 (SP)
“Mengubah Statistik Kemerosotan Fisiologi Lelaki”

* Rumusan saintifik dan terbukti berkesan
* Memelihara dan meningkatkan fungsi buah pinggang 
* Formulasi unik dan tiada kesan sampingan


Vital + Essence dirumus khas untuk menyelaraskan fungsi jantung, hati, limpa dan buah pinggang secara keseluruhan. Ia mampu mengatasi masalah kelemahan perubatan tradisional yang kebiasaannya hanya mementingkan tindakan pemberian khasiat dan mengabaikan kepentingan pemberian kesan rawatan terhadap fungsi atau pemeliharaannya, manakala perubatan barat pula memberikan kesan rawatan yang pantas tetapi tidak dapat menhekalkan kesan rawatan tersebut untuk jangka masa yang panjang.

Terdapat 5 faktor utama yang berkesan untuk mengaktifkan kelenjar gonad, sistem saraf pusat, sistem metabolisme, fungsi buah pinggang dan hati, serta mengimbangi dan mengaktifkan metabolisme sel.
  Vital + Essence dapat memulihkan, memelihara dan menguatkan fungsi buah pinggang untuk mencapai kesihatan dan stamina lelaki yang optimum. 

 Keunikan Pertama : 
Ia kaya dengan faktor enzim buah pinggang yang boleh meningkatkan kesihatan buah pinggang, sistem endokrin dan pembiakan lelaki. Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh organ pembiakan dan memulihkan fungsi kebatinan.
 Keunikan Kedua : 
Mematuhi prinsip pemulihan tiga serangkai, iaitu "memperbaiki, menyelaras dan memulihkan" untuk meningkatkan stamina secara keseluruhan.
 Keunikan Ketiga : 
Memulihkan fungsi asas buah pinggang, justeru menyuburkan buah pinggang, testikel dan organ pembiakan demi meningkatkan kualiti sperma dan menyelarakan sistem endokrin untuk meningkatkan daya ketahanan seksual secara menyeluruh. 

FUNGSI KHAS 5 FAKTOR HIDUP UTAMA :  
1. Faktor Perangsang Seks- Meningkatkan fungsi gonad dan pusat saraf serebrum, mengembalikan dan meningkatkan tenaga batin lelaki dengan pantas, merangsang aktiviti testis dan meningkatkan keinginan seksual. 
2. Faktor Kawalan Saraf E-RTM- Menyelaraskan fungsi pusat saraf serebrum, saraf pneumogaster dan saraf simpatetik, justeru membolehkan kaum lelaki mengawal masa ereksi dan ejakulasi, mencapai objektif pemanjangan, pengerasan dan kepuasan batin.  
3. Faktor Kecergasan- Menyelaraskan sistem metabolisme, mengembalikan tenaga dengan pantas, meningkatkan kadar penyerapan nutrisi, menguraikan bahan buangan metabolisme dengan pantas, meningkatkan fungsi-fungsi badan dan melegakan kelesuan.
4. Faktor Penyuburan Buah Pinggang- Meningkatkan fungsi buah pinggang dan hati, meningkatkan sintesis DNA dan RNA, memulihkan kedua-dua fungsi buah pinggang dan hati.  
5. Faktor VG- Menyelaraskan dan mengaktifkan metabolisme sel, menyelaraskan konduksi perangsangan sel serta meningkatkan keupayaan seks. 
Sesuai untuk :-  
1. Mengatasi kelemahan dan masalah buah pinggang
2. Mengurangkan masalah keuzuran kerana usia yang semakin meningkat, penyakit hiperplasia prostat, penyakit testikel (epidimitis)
3. Melegakan kesakitan ketika kencing akibat masalah kelenjar prostat/pundi kencing dan pengencingan kerap.

ADAKAH ANDA SEORANG LELAKI YANG SIHAT ??
8 piawaian utama sebagai seorang lelaki sihat :
  •  Bersemangat penuh, berupaya mengendalikan kehidupan harian dan beban kerja yang sibuk  tanpa berasa gemuruh dan letih. 
  •  Boleh berehat dan tidur dengan baik. 
  •  Keimunan yang kuat, boleh menentang selsema dan penyakit jangkitan. 
  •  Ereksi normal pada waktu pagi. 
  •  Rasa segar dan bertenaga pada waktu pagi 
  •  Berat badan yang sederhana 
  •  Optimistik dan agresif, sudi bertanggungjawab 
  •  Berotot kekar dan kulit anjal.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Blogger Templates by leelou-blogs.com